slide

Aljo helpt je snel weer op weg met het beste onderhoud

De juiste uitleesapparatuur voor de juiste diagnose en een goed uitgeruste werkplaats, om snel de klant weer op weg te helpen, is onze kracht. Aljo Auto & Tweewielertechniek is een allround autobedrijf voor alle merken waar u ook de APK voor diesels en benzine voertuigen kunt laten uitvoeren Aljo is daarmee het adres voor goed onderhoud en reparaties aan uw auto.

“Het gebeurde onlangs weer dat hier iemand kwam die al een tijd lang reed met een storing. Hij was al bij een andere garage geweest, maar die kon niets vinden. Het is voor ons een leuke uitdaging om dan alsnog te achterhalen wat er aan de hand is.”
Aan het woord is Bert Kok, eigenaar van Aljo Auto & Tweewielertechniek. “Omdat we hier een moderne werkplaats hebben, kunnen we vaak goed en snel een diagnose stellen”, zegt de zeer ervaren monteur die regelmatig een cursus volgt om helemaal up to date te blijven.” Dat geldt ook voor de monteur met wie Bert samenwerkt. Die heeft als extra kwaliteit dat hij ook thuis is in motorfietsen. “Auto’s vormen voor ons absoluut de hoofdmoot, maar motoren doen we er graag bij als passie.”
Bij alles staat kwaliteit voorop. Nauwgezet werken en toch ook snel. “Ik zeg wel eens dat het bij ons niet alleen draait om onderhoud en reparaties maar ook om mobiliteit. De klant snel op weg helpen, en als het nodig is met een gratis leenauto of leenfiets.”

Over Aljo Techniek

Aljo Techniek in Zwolle is in 2008 opgericht door Bert Kok, die zijn ervaring opdeed als 1e monteur en schadehersteller bij gerenommeerde autobedrijven. Klanten blijven terugkomen voor de kwaliteit, persoonlijke aandacht en veelzijdige mogelijkheden. Of het nu gaat om de jaarlijkse onderhoudsbeurt voor een Japanner of de complexe techniek van een Jaguar.
Aljo Techniek is ook een vertrouwd adres voor motorrrijders, en liefhebbers van de klassieke auto en motor. Voor oldtimers en youngtimers hebben we door de jaren heen uitgebreide expertise opgebouwd. Ook als het gaat om plaatwerk voor klassiekers kunnen we u goed van dienst zijn.
Daarnaast kunt u ook schadeherstel, aircoservice, alarm inbouw en revisies vakkundig door ons laten uitvoeren.